Boende

Semesterlägenhet

BO CENTRALT PÅ LANDET


Bor ni på Uttarp gården i Blentarp så har ni inte bara nära både till Österlen, Ystad, Lund, Malmö utan även till Danmark via Öresundsbron.


Mysig semesterlägenhet i utkanten av byn Blentarp, nära Sövde och Sövdesjön, med barnvänlig badstrand och bastubåt. I området finns det flertalet cykel- och promenadstråk, t ex Snogeholms strövområde.


Semesterlägenheten ligger nära Wallanders Ystad, Simrishamn, Österlen och sydkustens fina sandstränder. I Sövde finns utegym, amfiteater, Sövde musteri med eget fik, en liten flygplats för segelflyg, modellplan och eurokopter och Sövde Äventyrscamp med bla SPA, kanotuthyrning och bangolf. I Blentarp finns det en välsorterad livsmedelsbutik, Byakrog och Gästskifveri. Nära finns också det välkända storkhägnet i Karup.


Semesterlägenhetens läge ger dig närhet till flera andra fina bad och fiskesjöar, t ex Vombsjön, Snogeholmssjön, Ellestadsjön, Björkadammen, Kejsardammen och Klingaälvsån. För dig som gillar fågelskådning är det gott om fåglar i området. En semesterlägenhet med naturen, vilt, svamp och bär in på knuten, men ändå nära till både Ystad, Malmö, Lund och Köpenhamn.

BOENDE

 

På Uttarp gården bor ni bekvämt i egen lägenhet med kök, badrum och allrum med 4 sovplatser.

ALLRUM MED SOVPLATSER

Bäddsoffa för 2

Två enkelsängar

Matbord

Badrum, en trappa ned

WiFi

TV

KÖK

Kitchenette med två plattor

Kaffebryggare

Mikrovågsugn

Vattenkokare

Kylskåp med frysfack

Badrum

BADRUM

Dusch

Badkar

Förvaring

Ett vänligt och trivsamt boende


En semesterlägenhet med naturen, vilt, svamp och bär in på knuten, men ändå nära till både Ystad, Malmö, Lund och Köpenhamn.

UTTARP GÅRDEN


Bo enkelt och bekvämt i egen semesterlägenhet med uteplats och grill

KONTAKTA OSS


Uttarpgården i Blentarp

Gamla Lundavägen 1970

27564 Blentarp


info@uttarpgarden.se


+46 (0)70 219 2343

BOKA SEMESTERLÄGENHET


Har ni några frågor, kontakta oss gärna på telefon eller mail.

Copyright @ All Rights Reserved